Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu konuda titiz sürdürmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman dahi dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi Yangın Çıkış Kapısı denir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir strüktürda olan bu yazılar ağır durumların kere göstericisidir.

Yangın ve müstacel hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu şube bazı modellerde normal kapı koluna benzer. 

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidiş güç kaybı olmaması sinein önemlidir.

Cepheıcı gereç dâhilermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Bu baplar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en münasip yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page