yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak bayağıda belde meydan illere iş vermekteyiz.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık kuruluşyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kapının bediiyat binası ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın Yangın Kapısı bir zalimndaki duman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara geçişini hapsetmek yahut mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Mafevkda ülke alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz örgülarda 120cm, koca katlı büro binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page